• Forum tartışmalarımıza aktif olarak katılmak veya kendi konu başlıklarınızı açmak için, oyun hesabınıza ek olarak bir forum hesabına ihtiyacınız var.
    BURAYA tıklayarak kayıt olabilirsiniz.
  • Oyun Hesabınızın güvenliği ile ilgili bilgilendirmeyi okudunuz mu?
    Detaylar için buraya tıklayınız.
  • Hesabınız güvende mi, şifreniz güvende mi?
    Hesap güvenliğiniz için güçlü şifre !
  • FoE İletişim Kurallarımızla ilgili bilgilendirmeyi okudunuz mu?
  • Etkinlik Bültenlerini alamıyor musunuz?
    Lütfen buraya tıklayarak neleri kontrol etmeniz gerektiğini inceleyin.

Artan Kendine Yardım Kiti İhtiyacı

iRONiCQ

Active Member
Merhabalar. Son süreçte FP özellikle tahsilatı olmak üzere bir çok ürünün elde edildiği alan etkinlik binalarına kaymıştır ve özellikle LSA'da derece sistemine geçişle birlikte bu durum daha da yoğunlaşmıştır. Ancak bu özelliğin etkinleşmesi için ise CMT yada yardım kiti kullanılması gerekmekte. Çok sayıda küçük binanın varlığı (terra çay salonu vs.) CMT konusunda yetersizlikler yaşanmasına neden olmakta. Daha önceleri stokta Kendine Yardım Kiti birikirken şimdi tersine yetmemekte ve özellikle Toplu Kendine Yardım Kiti İhtiyacı daha da artmıştır. Bu kitin parçalarını edinmemizi sağlayan Fındıkkıran Kulübesi dahi CMT yada kit istemekte ve zaten her kulübe çok az parça vermekte, sınırlı sayıdaki kulübeyle ben ortalama 10 günde 1 tane Toplu yardım kiti elde edebilmekteyim ki o da şansıma eğer bu kulübeleri cilaladıysam yada yardım kiti bulupta kullanabildiysem. Kısacası hasatta elde ettiğim .verim % 60-70'e kadar düşmekte.
Sizlerden ricam lütfen bu sorunun giderilmesi yönünde çalışma yapmanız. İlgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler.